About

Geschiedenis

Bervo bestaat al meer dan 30 jaar en hebben ervaring op het gebied van totaal inrichting – advies en uitvoering, voor zowel bedrijven als particulieren in binnen- en buitenland. We kunnen dan ook altijd voor iedereen een passend concept maken.

Henk van Voorthuysen

Henk zit reeds 30 jaar in het vak en heeft een ‘neusje’ ontwikkeld voor no nonsens antiek. Hij heeft een geheel eigen schildertechniek ontwikkeld voor antieke meubelen. Zo kan hij uw meubel in elke kleur schilderen die u wenst. Henk heeft vele huizen ingericht in binnen- en buitenland en heeft heel Europa afgereisd voor zijn klanten om dat ene unieke interieurstuk te vinden.

Heden

Bervo heeft meer dan alleen no nonsens, sfeervolle antiek. Behalve zitmeubelen, verlichting, eethoeken en accessoires, kunt u bij Bervo ook terecht voor  antieke meubels in uw eigen wenskleur geschilderd. De meubels zijn van authentieke materialen en behandelen we met een een speciaal ontwikkelde verftechniek waardoor het een no nonsens uitstraling krijgt. Dit kan in elke kleur die u wenst.

Bervo kan u ook adviseren bij het verkoopklaar maken van uw woning. Het huren van meubels behoort ook tot de mogelijkheden.

Zoekt u iets speciaals? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We komen op veel plekken in Europa en wellicht kunnen we uw wens helpen vervullen.

We nemen de tijd voor u.

Henk van Voorthuysen